2022-06-22 591 浏览
不嬲都听讲话荃湾呢间西餐平靓正,今日有机会试吓,唔单止食物质素唔错,价钱公道仲要唔收加一添😀 难怪成日都满座,如果想来嘅记住要book定位啦😌☝🏻我哋今次嗌嘅系二人套餐,入面有沙律,汤,主菜,甜品同嘢饮,咁多嘢食到你饱一饱,加埋都系$300松d ,性价比真系好高😌前菜🥗🫕前菜包咗汤同埋沙律,汤系罗宋汤,入面都有好多料,酸酸味味都几开胃☺️ 沙律系新鲜蔬菜配上黑醋,有少少特别嘅系佢哋加咗海苔,好少见沙律有海苔,个味道都几得意😎主菜黑松露野菌忌廉汁意粉🍝: 主菜意粉三选一,我哋就拣咗呢款,黑松露味都几重,而且忌廉汁够杰身,啲汁挂晒上个意粉度,每一啖都有黑松露味😋美国IBP牛膈肌150g配原只野生芝士虎虾🥩🦐: 惊喜嘅系竟然系一个好似铁板咁嘅石烧板上😮 因为够牛扒嚟嘅时候我估入边系大概medium Rare,你可以根据自己钟意嘅生熟度,将佢切一片片再用下面嘅石板来煎熟佢,几有gimmick👍🏼甜品🍧虽然系跟餐嘅甜品,但一啲都唔求其,系牛奶雪花冰啊😍 咁热嘅夏天食就啱晒!上面有芒果酱,椰果几款爆爆珠,同埋仲有芋圆,食完真系超级劲饱,满足☺️饮品🥤冻柠水(跟餐)芒果smoothie (跟餐-$10)

前菜🥗🫕

主菜

甜品🍧

饮品🥤
冻柠水(跟餐)
芒果smoothie (跟餐-$10)