呢间嘅台式饭团同咸豆花好好味~😍🤤👍🏻叫咗一个肉燥卤蛋饭团,入面d肉操同蛋好足料而且味道好好🤤仲有好香脆嘅油炸鬼,配埋出面果层烟烟un un嘅糯米,食完真系好满足同好好味!🤤👍🏻咸豆腐花好特别唔系度度有,之前都会惊咁样会唔会好怪因为始终食开甜豆腐花,估唔到出奇地好味😍上面铺满左紫菜、辣菜圃、虾米葱花同等等,仲有落咗啲好香嘅辣椒油,豆腐花超滑,全部一齐食落好有口感👍🏻成件事估唔到真系好好味同好特别!🤤🤤另外佢哋都有好多唔同味道嘅豆浆同饮品,不过食完呢个组合都已经好饱肚la~~😬🤭🤭呢度完全系平靓正之选👍🏻👍🏻不过上次食过佢哋啲烧饼我就觉得一般般啦比较干,所以一定系推介饭团同埋咸豆花~😍😍👍🏻
呢间嘅台式饭团同咸豆花好好味~😍🤤👍🏻