2024-08-14 1662 浏览
去完playgroup就去揾好嘢食下医肚仔💓我哋就嚟到对面商场嘅泰国餐厅试吓出名嘅火山骨🤤今晚我哋就叫呢个招牌二人餐🕺🏻🍽️ 泰式火山骨嚟得呢间隐世嘅泰国餐厅当然系想试佢地出名嘅火山骨🌋大大盘酸辣猪骨摆碟摆到成幢火山咁样😍真系特别吸引,未食先兴奋💓味道酸酸辣辣咁样,系平时喺泰国食嘅泰国味道啊🤤🍽️ 泰式金钻鲜菠萝沙律烧菠萝不嬲都系我嘅最爱,今次仲有金钻菠萝沙律,加埋一啲泰式虾米配埋个菠萝真系酸酸甜甜🤤又有咸香够晒滋味🦐🍽️ 猪肉丸鸡丝船面Lisboy去泰国食得最多嘅就系海南鸡饭同埋呢个船面,呢个船面面好多鸡丝,Lisboy食完啲鸡丝已经饱晒😂食埋啲猪肉丸同少量嘅面就真系饱晒啦~So Yummyyyyyy🤤🍽️ 椰皇三重奏食饱饱就当然要食埋个甜品啦,呢个椰皇三重奏系呢间舖嘅特色甜品,镇店之宝🍮三重奏嘅意思系有三种椰子嘅口感同口味,个甜品面加上椰糖配埋椰汁糕同埋椰汁果冻,多层次,真系够晒刺激同特别🤤🍽️ 串烧、椰汁珍多冰、泰式青柠蜜套餐仲包咗两串鸡肉同两串猪肉泰式串烧,够晒惹味😋我哋仲用半价加咗两杯特饮🍹🍸真系不得了!

🍽️ 泰式火山骨

🍽️ 泰式金钻鲜菠萝沙律

🍽️ 猪肉丸鸡丝船面

🍽️ 椰皇三重奏

🍽️ 串烧、椰汁珍多冰、泰式青柠蜜
  • 泰式火山骨