(众所周知)为食猫唔识煮饭😂但餐餐食外卖真系唔系办法,点知咁岩比为食猫见到滋味靓汤有汤水卖之余,重有𩠌卖,只需要加热就可以食,真系非常方便胡椒白果腐皮金华火腿猪肚汤钟意胡椒猪肚汤既朋友一定要买黎饮👍🏾因为佢既胡椒味劲浓🤤另外d 金华火腿同猪肚都好浓味,相信应该煲左好耐😋好老火汤既感觉呀正宗马拉肉骨茶呢个肉骨茶嘅味道都系超浓,而且d排骨已经煮到林晒,好味,好似系马来西亚食到既味道🤫地道五香萝卜炆牛腩筋D牛腩筋系半筋半腩,食落去口感十足👍🏾个五香味好正,为食猫觉得系咁多个小菜入面最好食,送饭真系一流四川麻辣鸡中翼有时食麻辣鸡翼真系好怕热气,但估唔到水煮翻热保留到个味道之余,重无咁热气,正呀为食猫觉得滋味汤水整既菜式真系似家嘅味道♥️值得再买
(众所周知

为食猫觉得滋味汤水整既菜式真系似家嘅味道♥️值得再买