2022-02-14 225 浏览
宜家疫情严重,但唔知点解d餐厅仲系甘贵,可能真系咩都加价,要揾d平靓正既餐厅去食其实真系唔容易,唔通日日都买三𩠌饭咩,今日经过粉岭去左粉岭中心,这边宜家好多餐厅,我黎既时间系4点几,顺便可以睇吓有咩平靓正下午茶去到地下见到一间越菜叫越一,下午茶平均消费38蚊,甘我就试吓佢啦,食越南菜第一想起生牛肉汤河,春卷同珍多冰,就甘样叫,生牛河$38,春卷追加$12两件,珍多冰加8蚊,甘样叫$58蚊,又不算贵,仲有地方够大,够光猛,仲见到员工用清洁济抹抬,卫生也不错,约等五分钟到枱,份量够,仲另外比一杯有笌菜,青柠,辣椒自己落换粉,春卷包住生菜食,.正杯饮品超大杯,这间越菜平靓正指数:五星(最高七星)如果经过这边我会再来的
  • 生牛肉汤河