2018-12-22 108 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅记 instagram: foodkiller_dkDrink week第5击🍹 比得上珍煮丹 幸福堂既另一间过冮龙🐉? 位于旺角食街之中🤤 不过都大排长龙 我果次十点去 都等左20分钟先有🌚 睇下佢究竟值唔值 同有咩特别之处啦😬-同普通既黑糖珍珠鲜奶唔同😬 佢多左过奶盖🥛仲多左颗星⭐️ 奶盖对于我尼种人 系天堂 因为我中意奶既creamy 🤤有特浓既奶盖🥛当然更高兴🤙🏻🤙🏻 饮落去都好足料 好creamy 🤙🏻🤙🏻 大卡司🍞应该系我饮过最甜既黑糖😂 好重黑糖味😙可能因为我叫左少冰 所以特别甜😂 奶就合格啦 又咶系特别好😐但又唔差🤙🏻🤙🏻 总结一句 如果大家咁啱去到MK 可以去试一试 唔会失望🙂 记得唔好叫少冰😂-🎈旺角登打士街55号地下3号舖-平均伤害:$28好味值:6/10
🎈旺角登打士街55号地下3号舖
平均伤害:$28