2023-03-10 159 浏览
今日Lunch同同事试咗呢间位于九龙湾企业广场一期一楼嘅日式丼饭专门店,好钟意佢唔单止有多样化既丼饭可以选择,重有各式日式小食添😍😍😍餐厅内环境好舒适,而且店员亦都亲切有礼,食物性价比高,Lunch放饭又可以多个好嘅选择啦💕我就拣左日式咖喱猪扒蛋盖饭,日式咖喱好惹味🥰,猪扒亦都炸得好酥脆,正呀😋😋😋同事就拣咗牛肉锅寿喜烧配乌冬,份量都几多,牛肉岩岩好唔会过熟,乌冬系分开上,唔会比汤浸住浸到林晒,而且佢有别于一般餐厅连埋炉上,唔会因为太热要吹冻食,Lunch都可以快快趣叹完开工💕另外,我哋仲叫咗两款小食,一款系炸香辣鸡翼同埋紫菜卷,香辣单骨鸡翼一啖一口,上面重洒左七味粉,闻到已经流晒口水,紫菜卷几有特色,入面嘅馅系类似米粉,但系好弹牙有惊喜👍🏻👍🏻👍🏻📍町町丼丼 @machidonburi九龙湾常悦道9号企业广场1期1楼5A-5C号舖

我就拣左日式咖喱猪扒蛋盖饭,

📍町町丼丼 @machidonburi
九龙湾常悦道9号企业广场1期1楼5A-5C号舖