2025-02-12
几年前食嘅时候都系家庭式营运。当时老板娘同佢啲仔女对待客人好有礼,老板娘都好热情有倾有讲,人情味都好浓,嘢食都好好食。顶手后,所有以前嘅员工都换哂。嘢食嘅水准系保持到的。但系讲到服务就差天共地。今日被安排咗喺隔离铺食,落单时语气已经唔系好,之后嗌酒想有冰桶冰住啲啲啤酒,竟然要4枝先可以有冰桶😮😮比起出面竟然要多一倍先有冰桶?!好,都无问题。嗌咗一个煲有铁羹提供,另一个肉饼上枱,问个侍应哥哥攞铁羹 .... 求其揾枱面,答我 ...无??? 完全颠覆咗我思维,一间小炒店原来可以咁缺铁羹。黎得大排档式嘅小炒店就系贪佢够地道,又可以三五知己倾计可以大声啲畅所欲言, 位侍应哥哥今日可以拧转面同我哋讲静啲丫,我听唔到呀点落单呀同人哋。位侍应哥喺落单𠮶位客人隔离,竟然听唔到😮😮我谂当时我哋嘅噪音应该已经达到飞机引擎嘅分贝。呢种服务态度真系世界级。如果自问自己eq高的话,真系可以去试吓。