2022-07-30 15 浏览
跑马地Coffeelin环境几有feel, 暗暗地几有怀旧感觉,轻快既歌曲更令我得到放松,店员几nice,我就叫左几款野食。Gallia toastie,多士拱到脆脆,金黄焦香! 内层有 tattare酱汁,更有半溶芝士,令到成件事好有层次感。HV Crostini, 包底既 topping相当多,鳀鱼既鲜味几浓郁,下层有干蕃茄,burrata芝士,整好 creamy, 几有新鲜感。Duck ragu, 酱汁底有红酒汁调味,大量鸭肉已整成肉丝,浓郁入味。粗身中间空心既pasta, 挂汁效果好强,味道几正。Aperol spritz, 味道微酸带点甜香,清新气息够消暑!