2025-02-18 0 浏览
要大赞哩间店,店员真系超超超好👍🏻有一次买完谂住即刻食,点知一拎起手未够10秒就成盒跌左落地😭劲伤心,店员见到即刻拎纸巾比我,仲问我有冇整亲同整污糟件衫,然后就入去整多一盒比我,我劲唔好意思,因为其实我都搞到佢地成地污糟哂😢 但店员反而安慰翻我话唔紧要、好小事🥺仲有一次,黎买左2份蟹籽章鱼烧(一份正常一份走沙律酱),但最后发现店员俾左两盒都有沙律酱嘅我,之后同翻店员讲,佢即刻整多一盒俾我😱我谂住比翻钱,店员都话唔洗,太好了吧!🫣不过我经常见店里面都系得一个人,可能太忙,先会忘记左帮我走沙律酱~所以我今次经过,都一样有帮衬佢地☺️佢地嘅礼貌永远唔会令我失望,而且章鱼烧一样都好好食!一定要支持!🐙
要大赞哩间店,店员真系超超超好👍🏻

黑松露双并蟹糕
2025-02-18
10 分钟 (外卖自取)
黑松露双并蟹糕