之前已经想去买呢间Bar,而有一次上到去,因为太多人,所以同我地讲要等好耐先有位,咁我地就离开了。今次我地特登早左半个钟打去间bar,book定3人位置,佢当时嘅回覆系「可以啊,不过得吧枱。」然后我就问「如果吧枱有冇得坐㗎?」佢答「有。」当我地到左酒吧,佢就同我讲话无位,要我地企住喺佢收银个位,但佢完全冇提及过会唔会有位,而我哋谂,既然有book到位,应该等一阵就会有位俾我哋啦。咁我就讲我地叫住饮品等啦。结果我地叫哂野饮之后,佢就无在理过我地,完全无谂住比位我地坐。有人迟过我地黎,都可以比左位人地先。之后我地见佢比左位人,所以有一张凳空左,所以我哋就拎咗嚟坐。呢个时候,我地已经等左接近45分钟。而我哋一直到到走𠮶一刻,都系三个人坐住一张凳仲要呢张所谓既凳唔系佢安排比我地。佢经过见到我地,有讲过话会比多一张凳我地,结果又等左15分钟,佢完全无左件事。我再问佢,佢就话「安排唔到架喇,full哂架喇。你打过黎𠮶阵系真系有位既。」我听到呆左。如果佢系book左都唔会留位嘅话,咁正常做法应该系直接叫我地walkin睇下到时有冇位啦,边可能应承完人,然后就突然话冇。呢个经理系完全没有悔意,而且连一
仲要呢张所谓既凳唔系佢安排比我地。
呢个经理系完全没有悔意,而且连一句唔好意思都冇讲,好似理所当然咁。自己就开开心心咁喺隔离比啲熟客坐先。
我唔知佢呢位所谓既经理(四眼,西装)系咪有意为之,佢完全系差别对待,而且得过且过。个经理笑笑口叫客人消费完就不再理会,完全不知所谓。

除左服务,饮品都唔好得去边。叫佢要fruity, 偏strong都可以,佢够胆调一杯mild既比人。。咁不如你唔好问人啦。。
然后叫佢要整杯refreshing,可以passionfruit做底,佢整左杯焙茶味既比我地,又系搞咩?
Mocktail唔写喺menu,叫完发现收$118一杯,而cocktail都只系$128。唔到买单都唔知可以咁贵

呢间就算几多人介绍,我都唔敢再去。成日要人等。