2020-10-17 2038 浏览
今次我又专登拣d少人coffee shop帮衬,呢间位置都几隐蔽,系文武庙隔离一入到去有一张好大既workshop木枱,后面就系一个好大既open kitchen,原来个厨房系可以出租架,workshop木枱呢边就系用作coffee shop,都几特别Flat White 奶都几rich 几香滑,咖啡味道偏苦,我钟意Sourdough toast with smoked salmon, poached egg & salad卖相一般,味道就不过不失Carbonara 比较干身,不是好creamy个款carbonara,味道唔够浓郁因为coffee shop系半出租既用途,所以张枱都有点乱,墙架都放满了用具,唔同客人既东西,后面既open kitchen因为有人使用中,四周都好多杂物乱放,感觉有d唔卫生,坐得唔系太舒服

Flat White
奶都几rich 几香滑,咖啡味道偏苦,我钟意

卖相一般,味道就不过不失

Carbonara