2024-03-19
话说今日同老友参加完呢个比卡超跑步活动就谂住出发去旺角食中午餐,网上揾下资料就决定黎呢间楼上cafe食,睇图见d食物都几好同咁多好评就一于黎试试。餐厅环境唔算好大,可能中午时间无乜人灯光比较暗,坐位黎讲比较矮d,生得高既朋友可能会坐得辛苦少少,门口都放左d棋类同纸牌游戏俾人玩。睇下餐牌,主要都系西餐,价钱黎讲相对进取少少。香脆龙脷柳拼牛肝菌汁长通粉龙脷柳一睇就知炸得比较干,加上比较薄身所以感觉再干d,调味唔算重所以食落比较淡,牛肝菌汁就算几好,长通粉都够热,不过条鱼就真系麻麻。5%黑松露手打牛肉芝士汉堡配薯条首先一黎到我见到块汉堡扒已经觉得麻麻,手打牛肉做得比较圆同厚身,面积较细,颜色唔够金黄,食落都唔香口,感觉唔似煎出黎,质地都好易散,一切开就碎,而且好干无肉汁无调味,好淡,黑松露酱都好淡无乜味,几好既就系个包底烘得几香脆,有少少脆猪仔包既感觉,配菜就有d生菜同蕃茄算几新鲜,薯条就加返d分用粗薯同新鲜炸起。rainbow打卡用既饮品,主要都系甜既梳打水。精选蛋糕跟餐加28蚊多个甜品,拣左奶茶味同咖啡味,咖啡味果只浓d,奶茶味就淡d。整体黎讲呢餐系失望既,价钱黎讲偏贵得黎食物水准强差人
睇下餐牌,主要都系西餐,价钱黎讲相对进取少少。
香脆龙脷柳拼牛肝菌汁长通粉
5%黑松露手打牛肉芝士汉堡配薯条
rainbow
打卡用既饮品,主要都系甜既梳打水。
精选蛋糕
整体黎讲呢餐系失望既,价钱黎讲偏贵得黎食物水准强差人意,卖相系唔错但唔好食,汉堡餐黎讲收我成200蚊咁既水准真系唔接受,呢个价钱呢个质素我唔会黎第2次,餐厅环境都属一般,服务算唔错侍应哥哥仔系有礼貌既,同埋餐厅只收现金要留意下。