2019-02-15 387 浏览
每次黎呢度,都会有好多特别既野食富临呢间打造年轻人客路,其实都做得几出色!每次节日都有特别既菜色,好有创意!今次年初8黎,有好多好彩头既𩠌菜。今次叫左呢个「捞起」!真系好有彩头!同平时既「捞起」好唔同,呢个都系用菜/生果丝做,有蜜瓜丝、红萝卜丝、青瓜丝等等,中间部分有一个烟三文鱼花,其实食落都几fresh! 但$288就唔系太抵!黎到呢度一定要帮衬食「红烧乳鸽」!呢度既红烧乳鸽真系好正!皮好脆,乳鸽好嫩,连骨都可以咬到!好正!好贴心地有胶手套同靓靓小桶装骨!值得一赞!仲要提一提个猪油捞饭!超正!唔太油!而且饭用砵仔装,特别好味!推介!必食!总括每碟食物都唔错,炒土豆丝有少少辣椒,辣辣地点缀番脆脆地既土豆丝,几惹味!但油油地!如果少一点油会比较好!樱花虾炒高丽菜 麻麻地, 唔知点解高丽菜系椰菜! 虽然菜甜甜地,但太硬同都算太多油了!酸菜鱼,好靓,有菊花瓣在上面点缀,好清新既感觉!酸菜鱼味道还可,偏酸,但入面有薯粉同蒟蒻,唔错!好地道感觉!鱼好新鲜!酸菜好酸唔算好腍,未算煮左好耐!但都算ok! 糖醋排骨好似生炒骨!炸排骨,炸得外脆内软!唔错!有蜜桃一齐炒,吸左d糖醋味,蜜桃都好好味!整体呢
每次黎呢度,都会有好多特别既野食

今次年初8黎,有好多好彩头既𩠌菜。
今次叫左呢个「捞起」!真系好有彩头!

值得一赞!

糖醋排骨

整体呢间餐厅都好好味!会再帮衬!
每次黎都有新既菜同惊喜食物!

切饼费会收50蚊,大家要注意!
红烧乳鸽5只
酸菜鱼