今次同朋友庆祝生日🎂,揾d特别既餐厅🍴,咁啱网上见到熊本熊主题餐厅既推介。果然,影相位系一流,我有交代系生日餐,所以店家都好好,安排有熊本熊墙身既卡位俾我地影靓相。我想讲女仔嗌起靓既美食同甜品🍮真系疯狂的! 我系无数过嗌左几多,但系枱面转左两批野食。😹😹😹 最特色系熊本熊奶皇流心包🥯 好大只🙀 占左一个点心笼! 我地分开share~ 流沙流到嘴角都系🤤🤤🤤 好治愈,有得食已经将食相呢家野置诸度外🤣🤣 大家见到呢只熊本熊公仔🧸,其实系鲜芒果杨枝甘露🥭🥤 拧开个头,里面似一支饮料樽size,点知内有干坤,原来倒开系满泻的三碗杨枝甘露😱😱😱,仲要每一碗都见到劲足料的芒果同柚子。黑松露虾多士🥪 系我最想食亦都最偏心喜爱的!!! 一上枱已经系劲香的黑松露味,虾🦐爽口弹牙,多士外脆内软!评分真系爆灯!🌟🌟🌟🌟🌟🌟 原只菠萝特饮🍍原只西瓜特饮🍉两杯都系卖相不得了,而入边系鲜榨果汁🍹,仲有菠萝果肉纤维! 好天然!Juicy ❤️ 鲜芒果紫米卷🍥 芒果选材好好,薄薄的紫米卷配合好好,差点成碟食晒~ 😆 日本原粒瑶柱灌汤饺🥟卖相亦都系熊本熊公仔汤碗,劲多汤🍲 里边亦都多料,皮够薄! 👏🏻👍🏻 原只鲍鱼烧卖

我想讲女仔嗌起靓既美食同甜品🍮真系疯狂的!
我系无数过嗌左几多,但系枱面转左两批野食。😹😹😹

熊本熊奶皇流沙包

最特色系熊本熊奶皇流心包🥯

鲜芒果杨枝甘露

大家见到呢只熊本熊公仔🧸,其实系鲜芒果杨枝甘露🥭🥤

黑松露虾多士

黑松露虾多士🥪
系我最想食亦都最偏心喜爱的!!!

原只菠萝特饮

原只菠萝特饮🍍
原只西瓜特饮

原只西瓜特饮🍉

鲜芒果紫米卷

鲜芒果紫米卷🍥
芒果选材好好,薄薄的紫米卷配合好好,差点成碟食晒~ 😆

日本原粒瑶柱灌汤饺🥟

原只鲍鱼烧卖 - 过一过土豪嘴瘾😁 水准中上。
黑鱼子酿节瓜脯

黑鱼子酿节瓜脯 - 非常之冧,中间弹牙,而节瓜冧到似节瓜蓉了。

咸牛肉芝士西多士

咸牛肉芝士西多士🧀
卖相Cute爆! 十分Rich 😹😹😹 最能令我哋𠮶肚满足就系呢个👏🏻👏🏻👏🏻 味道偏咸,重口味人士最爱。

香煎熊本芋丝饼🍘 香脆兼邪恶! 大大块,仲有腊肠五香粉配料~

真真假假西瓜糕

真真假假西瓜糕🍮 原来系啫喱嚟㗎!甜甜的,卖相吸引 😻😻😻

影相打卡唔少得,而且服务态度几好,地点又方便。
期待下次的其他主题,再来食过。

熊本熊奶皇流沙包
鲜芒果杨枝甘露