2021-06-14 326 浏览
💛𝙏𝙨𝙚𝙪𝙣𝙜 𝙆𝙬𝙖𝙣 𝙊 / 𝙏𝙝𝙚 𝘼𝙡𝙘𝙝𝙚𝙢𝙞𝙨𝙩 𝘾𝙖𝙛𝙚牧羊少年咖啡馆系间文青风x单车主题嘅Cafe🍴全部甜品卖相都好靓 好Instagramable📸 有啲仲即叫即整😍好似心太软咁 就要等约15分钟 而苹果挞就30分钟⏱.$68 心太软配朱古力雪糕 🍫热辣辣嘅心太软好香 好重朱古力味😍 加埋冻冰冰 甜度啱啱好嘅朱古力雪糕 好match好出色😌小编一家都好钟意😚.$78 法式苹果挞配云呢拿雪糕 🥧苹果挞皮好脆 味道酸酸甜甜 几清新🍎 同样地 配埋雪糕 冰火交融咁🤤 但可能小编食完心太软 所以觉得Apple Tart偏甜🤪 另外睇相好似份量好大咁 但其实佢系mini版 大约男士手掌咁大😂.(小编提提你: Cafe喺openrice嘅订座服务暂停咗 所以想去食嘅朋友要去官网订座喔)

$68 心太软配朱古力雪糕 🍫
$78 法式苹果挞配云呢拿雪糕 🥧