2019-05-22
收舖同咁多位Partners 系观塘揾食, 行左鬼咁耐,间间都收哂,就系得呢间MooMoo 有得食😂结果出人意表的抵赞👍烧猪颈肉沙律$54 入面有烧猪颈肉,罗马生菜,红毛菜,九芽菜,粟米粒,红腰豆,面包粒;听都觉得丰富☺上班一族长期都唔够菜食, 如果平日食沙律又鬼咁贵。呢到卖一个沙律餐盒都只系$54 , 而份量系足够一位成年男士食一餐的!抵到烂!烧猪颈肉系即烧热辣上台,烧得好香口。 肉块边充满焦香, 火灸的艺术!肉块一夹起都见到肉汁流到沙律菜, 令沙律菜都沾满肉汁, 食菜再不是难事。咸蛋黄鸡堡$69汉堡由咸蛋鸡,生菜,蕃茄,配以沙律酱作调味。 食完一口立即「哗」一声。 原因好简单,因为超级多咸蛋酱啊!仲要炒得超香, 全份都系热辣新鲜做。 绝对系不容错过的汉堡。忌廉磨菇鸡翼$63咬落去忌廉磨菇喷出黎香浓至极,配上鸡好有提味作用, 令鸡肉的鲜味都提升不少。整体再加上特调汁香味浓厚, 非常惹味。食完成个鸡翼同堡都好想再食多个,真系会回头呀!
烧猪颈肉沙律$54
咸蛋黄鸡堡$69
忌廉磨菇鸡翼$63
整体再加上特调汁香味浓厚, 非常惹味。
食完成个鸡翼同堡都好想再食多个,真系会回头呀!
烧猪颈肉沙律
咸蛋黄鸡堡