2022-01-21
天丼价钱💲: $28/ $63/ $21好味程度😋: 4.3/5服务🍴: 4/5环境🗾: 3.6/5性价比🥢: 5/5回头率😚: 4.3/5-天丼好多时都要过一百蚊一碗,但呢间天丼完全系平民价得来,质素仲唔错,好有我以前去日本地下街个啲小店的感觉🥰 -✅✅八爪鱼天妇罗。店长诚意推介,叫来一试当然唔错😋 八爪鱼脚好大一条,性价比好高😚 咬落好新鲜,唔会好韧,而系软得来带啲弹牙咬口🤩 出面粉浆的厚度都啱啱好,薄薄一层。-✅上天丼。$63的价钱要求唔多,但佢地都比到2只虾、蟹柳、莲藕、茄子同埋四季豆,非常足料😗最钟意佢地的天妇罗个脆浆厚薄适中,颜色都唔会太深,证明有keep住用新油🤙🏻 虾大只冇霉,蟹柳软绵,其他蔬菜都爽脆🍆 呢到的珍珠米唔会煮得太黏,用天妇罗汁捞饭真系忍唔住食晒d饭😂-🆗炸青森苹果雪糕。个人觉得苹果唔炸好食d,因为🍎同外皮有d分离,显得个皮其实系多余的😰 不过日本苹果系甜d。牛乳雪糕都好重奶味,好滑。-整体系一间性价比好高的天妇罗,好新鲜,住附近真系可以多多帮亲😬
价钱💲: $28/ $63/ $21
好味程度😋: 4.3/5