2024-09-27
老公好钟意食串烧🍡揾咗间人气串烧店🔥同佢撑枱脚👫点餐纸真系超多食物选择,价钱又又唔算贵,未到7:00真系好旺场 我地点咗好多野食🔥🍡盐烧鸡皮 麻辣猪大肠 盐烧豚肉荔枝卷孜然豚肉烧莞茜卷焦糖青苹果鹅肝多士薄切牛舌芯 韩式烧牛骨髓盐烧A4宫崎和牛川椒蒜蓉茄子我都系睇Openrice人地推荐食物,果然真系唔错,焦糖青苹果鹅肝多士配搭味道真喺好夹,青苹果又可以解鹅肝冇咁油腻😋川椒蒜蓉茄子劲多蒜蓉够惹味🍆猪大肠处理得好好🤭完全冇嗅味A4和牛入口软嫩,牛舌心系最爽弹🤤孜然豚肉烧莞茜卷 及 韩式烧牛骨髓一定要必食👍因为真喺会停唔到口🤣推荐至于海鲜🦐🦪紫苏鸡皮虾蒜蓉烧广岛蚝红葱油蒜蓉粉丝烧元贝蒜蓉粉丝烧蛏子佢地海鲜蛏子及元贝好新鲜,食落好弹牙,蒜蓉劲香口好惹味😋紫苏鸡皮虾外层好脆又香口,虾肉好爽弹🦐仲有明太子饭团,蟹膏饭团一睇就知非常足料,米饭软熟刚刚好👍餐厅依加叫SAPPORO仲买一送添🍻不过老公唔饮酒,我唯有自己就叫咗杯梅酒,下次同酒鬼朋友先再来啤啤佢🍻
盐烧鸡皮
紫苏鸡皮虾
蒜蓉烧广岛蚝
红葱油蒜蓉粉丝烧元贝
蒜蓉粉丝烧蛏子
仲有明太子饭团,蟹膏饭团一睇就知非常足料,米饭软熟刚刚好👍