2022-05-19
中环返工听同事讲有一间拉面店有/期间限定/广岛蚝拉面食😍 平时多数都系点叉烧或豚肉拉面,广岛蚝拉面都系第一次食⭐️ 即刻放工约埋同事嚟到呢间Bari-uma Japan Ramen Restaurant 试一试。我地两位点咗两款口味嘅拉面🙆🏻♀️🙆🏻♀️ 面的软硬度可以自选喔~🦪广岛牡蛎渍酱油拉面 $128🐷辛辣炙烧豚肉味拉面 $98🥟羽根烧饺子(5件)$35餐厅装修好有日本风格~好似置身日本当中🇯🇵每个用餐区块前方都会摆放调味品、餐具。♥️广岛牡蛎渍酱油拉面嘅配置非常豪华,有成5粒超饱满嘅牡蛎~日本牡蛎经过油渍,去除咗腥味,但仍然保留当中嘅甘甜!而汤头味道亦非常鲜甜,唔会太咸,我都忍唔住饮晒~整体绝对系视觉同味觉嘅享受!♥️除了广岛牡犡外,烧豚肉拉面都令我地非常惊艳。配料好多,红色汤底味道浓郁~见到已经食欲大增♥️豚肉肉质相当厚,肥瘦适中相当嫩口,份量十足~辣辣哋非常野味开胃!钟意食肉嘅朋友一定会爱上!饺子煎得好香口,味道都正常~👍🏻整体觉得拉面有特色、水准高、诚意十足~好味道!服务态度非常好,出餐安排坐位都够快够醒目,欣赏👍🏻⭐️
🦪广岛牡蛎渍酱油拉面 $128
🐷辛辣炙烧豚肉味拉面 $98
🥟羽根烧饺子(5件)$35
餐厅装修好有日本风格~好似置身日本当中🇯🇵
每个用餐区块前方都会摆放调味品、餐具。
饺子煎得好香口,味道都正常~👍🏻