2023-05-10
呢间餐厅装修好用心,有个小小的魔术表演台,好可惜今晚无表演,唯有打番几张卡,枱面上有啲小游戏,都几得意~~飞驒和牛烤芝士手打他他汉堡飞驒和牛汉堡牛味好重,配搭芝士,好🈵️足,仲有夹埋生菜、蕃茄中和下,整体汉堡牛味真心几出,又好juicy,边咬边爆汁! 原只软壳蟹芝士扁意粉原只大大只软壳蟹放左系面层,呢款意粉份量都几足,两个人share食刚刚好~Beer Platter有4款不同的啤酒🍻,4种不同的体验,有好多唔同local brand啤酒,size 唔系好大杯,两个人share唔惊饮唔哂~🍻Fruity - Hi Juice (Young Master )呢款系最易入口,饮落有淡淡热带水果香气,酒味唔算好重!🍻Hoppy - Bolo Bao IPA 菠萝包呢款由卖唔哂的菠萝包发酵而成,本身以为会有啲奇怪,入口都几顺~🍻Sour - Triple Fruited Mango (Vault City)呢款系酸啤,食嘢前饮几开胃,食完野再饮感觉又唔同,可以解腻~🍻Malty - Plato: W.I.L辣椒麦啤 ( HANDS × Heroes)呢款麦味好香好重,饮落到喉咙有少少辣辣地,
Beer Platter
呢款系最易入口,饮落有淡淡热带水果香气,酒味唔算好重!
🍻Hoppy - Bolo Bao IPA 菠萝包
呢款麦味好香好重,饮落到喉咙有少少辣辣地,都几过瘾~