2023-07-09 46 浏览
📍 Café Crêpe (威灵顿街) (中环)中环威灵顿街15B号地舖一路都好钟意食Crepe可丽饼,但又唔系好多地方有得食,而且咸既可丽饼更得我欢心🤭餐厅有两层,都坐得几舒服😌星期六放假🏖️系要食好d😊✨Weekend Brunch (8折)餐汤或沙律、Classic Eggs Benedict 、一杯饮品💰$184😋😋😋😋.8/5👉田园沙律🥗系最爱既羽衣甘蓝🥬入面有士多啤梨、白萝卜、紫洋葱、红萝卜丝同蓝莓,配上黑醋汁真系好开胃!👉 Classic Eggs Benedict💰另+25配烟三文鱼香滑既荷兰酱,配上溏心水波蛋,加上香脆烟肉🥓同烟三文鱼同埋外脆松软既muffin稽简直系完美既配搭!!另外仲有香脆既黄金薯饼,同埋新鲜既沙律🥗真系好满足,精神upupup👉 Match Latte💰另+10好好饮,香香既牛奶味同抹茶🍵味,仲心靓拉花😊😊😊👉 Chicken & Swiss 可丽饼💰$82😋😋😋😋.8/5果然系可丽饼专门店!!佢个饼皮超岀色!食落皮薄,但食落又有烟韧嘅口感,仲要有好香嘅牛油味同蛋味😋😋😋净系个皮已经好出色。馅料鸡肉配芝士🧀️都好出色,去过鸡肉好重胡椒味我劲钟意,配埋
📍 Café Crêpe (威灵顿街) (中环)
中环威灵顿街15B号地舖
✨Weekend Brunch (8折)
💰$184
😋😋😋😋.8/5
👉田园沙律🥗
👉 Classic Eggs Benedict
💰另+25配烟三文鱼
👉 Match Latte
💰另+10
好好饮,香香既牛奶味同抹茶🍵味,仲心靓拉花😊😊😊
👉 Chicken & Swiss 可丽饼
💰$82
😋😋😋😋.8/5
果然系可丽饼专门店!!佢个饼皮超岀色!食落皮薄,但食落又有烟韧嘅口感,仲要有好香嘅牛油味同蛋味😋😋😋净系个皮已经好出色。馅料鸡肉配芝士🧀️都好出色,去过鸡肉好重胡椒味我劲钟意,配埋大师嘅瑞士芝士,份量好丰富足料,真系好味🤤
回头: Yesyes,佢咁多分唔同味道嘅可丽饼,绝对会返嚟再试,又咸又有甜,而且尖沙咀都有分店一定会再食!
#kermit食在中环
#cafecrepe #西餐厅 #中环 #意粉 #海鲜 #招牌法式薄饼