2020-05-26 619 浏览
听啲人讲话何福堂有好多唔同种类嘅小菜餐厅,一去到附近已经见到成条街泊满晒私家车,再行前少少原来成条街都系小菜馆,我本身最钟意食烧鹅,见到呢间尝,鹅小厨,出名系食烧鹅,梗系要试吓地方都较为阔落,枱同枱之间都隔得好开这个脆皮乳鸽刚刚炸起,一食落口味道好好食,我食过好多间舖头,我玉姐救美当你撕开啲肉𠮶阵啲油系咁流出嚟好香,而且个皮好趣,啖啖肉香,绝对系有水准叫咗半只烧鹅,望落都非常吸引排得齐整烧鹅皮好脆,肉又够嫩滑,鹅味非常重,入口甘香,容易入口,皮又够薄,保存到肉质嘅口感,啲烟熏味又唔会抢到烧鹅本身嘅味道鹅肉本身嘅香味又保存到原只烧鹅髀,免切,食落更有一点风味豉椒鹅肠🤩一放低就闻到香味😉咸味适中😃鹅肠中间仲有点肥,非常爽口,食落就知好新鲜😌配菜有洋葱,青椒同埋红椒😍炒埋一齐,味道更加惹味堂食有好多款都系震撼价,比起出边真系抵食好多🥺性价比非常高😁仲要质素唔差👍🏻今次试咗烧鹅同埋乳鸽😊下次一定要试吓贵妃鸡同乳猪😬
地方都较为阔落,枱同枱之间都隔得好开
叫咗半只烧鹅,望落都非常吸引
排得齐整
烧鹅皮好脆,肉又够嫩滑,鹅味非常重,入口甘香
鹅肉本身嘅香味又保存到
原只烧鹅髀,免切,