2023-10-02
Fashion Walk呢条食街都几多餐厅,呢间西餐厅主打多国菜,本Menu好厚,菜式既选择都几多😈《烤鸡肉牛油果藜麦沙律碗 $130》都几大份,有牛油果,车厘茄,藜麦,鸡蛋,Feta Cheese同好多沙律菜,仲有一大块烤鸡,味道就正正常常,食完都几饱下🙈《脆炸有机甜粟米饼配芫荽青柠酸忌廉 $100》炸粟米球都唔错,炸得好脆,入面真材实料,全部都系粟米🤣但调味比较清淡,加青柠会清新啲,感觉冇咁热气😂《香蒜橄榄油浸墨鱼片 $135》墨鱼片好嫩,一开头见到成碗油有啲惊,但食落又冇睇到咁油,蒜片炸得几脆,墨鱼同蒜片一齐食口感会更好,又脆又软👍🏻《纸包一夜干海鲈鱼配意式香草橄榄油 $320》呢个真系几值得叫,海鲈鱼原条上,上枱个时先淋啲橄榄油上去,超好食,鱼肉肉质鲜嫩,非常之滑身,意外惊喜!!😍整体服务都几好,食完沙律已经帮我地换碟,食完小食又换碟😂仲有好多cocktail可以叫,见到好多枱都叫啤酒,气氛都唔错🙈海馔 - 海鲜牛扒餐厅铜锣湾Fashion Walk食街加宁街9-11号华高大厦地下C及D号舖[⭐️5分为满分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱⭐️⭐️⭐️⭐️推荐⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
《烤鸡肉牛油果藜麦沙律碗 $130》
《脆炸有机甜粟米饼配芫荽青柠酸忌廉 $100》