2022-10-10
💕一直都想食依间麻辣风云,听朋友讲酸菜鱼好好食😋前几日终于食到,超推介佢既酸菜鱼同炸馒头呀♡︎♡︎♡︎✨ 酸菜鱼🐟 $268- 必食推介!!!(´ސު`)份量好足,鱼肉爽口,入面既配料都好丰富,唔洗加钱就有,例如豆芽、油豆腐、金菇、寛粉、酸菜等等,两个人食都好够食😋而嗜辣既小新拣咗中辣😛味道够酸,重点系中辣真系够辣!(小新好怕唔够辣🤣)够辣得嚟唔会呛喉,食到好爽~不过唔食得辣既朋友就要拣返小辣或以下❗️✨ 炸馒头 $58- 必食推介二!!!(´ސު`)卖相超靓,只船劲吸睛,打卡💯!卖相一流之余,炸馒头都好好食!!!(≧ω≦)炸得好松脆,好香口,再配合埋炼奶,真系一啖接一啖咁食,唔怪之得系餐厅既招牌小食(˶‾᷄ꈊ‾᷅˵)✨ 秘制麻辣炒薯粉 $88- 抗拒唔到麻辣既食物,而且仲要系薯粉😍食落口感烟靭,配菜有椰菜丝同肉丝,够麻够辣🌶️🔥✨ 红油抄手 $78- 皮薄馅靓,捞埋辣红油黎食,抄手馅同平时食既云吞馅好似,肉馅偏向实净弹牙,味道不错👍🏻✨ 菊花蜜 $48- 菊花密系用一个酒埕装住,另外比左两个小酒碗我地,好有feel🤣饮落好香菊花味,好清新,解辣一流,好饮🥰💕食完走既时候先7点零左右,见餐厅已经满
✨ 酸菜鱼🐟 $268
✨ 炸馒头 $58
✨ 秘制麻辣炒薯粉 $88
✨ 红油抄手 $78
✨ 菊花蜜 $48
💕食完走既时候先7点零左右,见餐厅已经满哂座,真系好有人气,大家食既话记得book位~同埋大家食既话,记得登记佢地个会员系统储分,每次用餐消费都可以赚取积分换野食,同埋入会都会送coupon,埋单时可以使用😍