2024-08-12
今次嚟到观塘🚇呢间牛站全场爆满真系超级多人🤩,好彩一早book咗位,而且仲有😎卡位坐添!呢度嘅自助区超级大😆,劲多唔同款式嘅火锅配料🤤,而且全部都好新鲜,refill速度👍都好令人满意。饮品🧃款式多元化业都系我哋选择呢度嘅原因之一🧋,多款唔同牌子嘅🍺啤酒、清酒🍶同埋梅酒一应俱全!有人唔系好食辣😛,所以我哋拣咗清甜🥥椰子鸡锅,入口有青甜🥰嘅椰子香味,入面仲有唔少🐓鸡件,所以都好够味。我哋拣咗最贵嘅餐😎可以任食特上牛小排🥩,油花超级丰富又均匀👍,肉质细腻香嫩😋,肥得嚟又有牛味🐂,真系好食到停唔到口!呢个餐仲有更加多嘅🌊海鲜可以任食,啲🦪蚝又大只又肥美,仲有嫩滑鲜甜嘅新鲜😍鲍鱼,真系好正!佢哋仲有🔥乳鸽任食,皮薄香脆肉又嫩滑🤤,绝对有酒楼嘅质素👏。自助区💪仲有大量唔同款式嘅甜品🍮任你拣,又多款日式🇯🇵嘅大福、西式嘅🧁糕点、港式嘅🇭🇰杨枝甘露,同埋台式嘅🇹🇼仙草芋圆,真系可以食尽🌎环球风味嘅甜品!除此之外仲有多款嘅🍨雪糕雪条任你食,最正👍嘅系有多款唔同口味嘅🥰häagen-dazs添!
呢度嘅自助区超级大😆,劲多唔同款式嘅 火锅配料🤤,而且全部都好新鲜,refill速度👍都好令人满意。
佢哋仲有🔥乳鸽任食,皮薄香脆肉又嫩滑🤤,绝对有 酒楼嘅质素👏。
自助区💪仲有大量唔同款式嘅 甜品🍮任你拣,又多款日式🇯🇵嘅大福、西式嘅🧁糕点、港式嘅🇭🇰杨枝甘露,同埋台式嘅🇹🇼仙草芋圆,真系可以食尽🌎环球风味嘅甜品!