2019-03-24
1️⃣人见人爱酸菜鱼($198)叫左少辣,加$28叫埋最佳拍档粉条😋好大盘酸菜鱼呀!酸菜劲多,切左一片片嘅会更加入味,爽脆😋同埋有一片片嘅莴笋、蘑菇,同样索晒汤底嘅酸辣,好味道!😝当然唔少得主角——鱼🐟大大块,已经去左骨,都算嫩滑,食落好惹味,建议鱼嘅份量可以再多啲☺️☺️我最钟意嘅就系粉条,虽然难夹啲,但口感有嚼劲,好爽滑😝😝呢味酸菜鱼真系食到我哋舔舔脷😚2️⃣椒麻鸡 ($68) 佢嘅酱汁清新,味道适中,食落条脷有一阵阵嘅麻痹感觉,好得意好正!😚😚3️⃣红糖糍粑($48)必点!软糯嘅糍粑撒上黄豆粉,再沾上红糖糖浆,真系超香甜!劲中意食🥰😍😍😍4️⃣野饮,劲大杯欲望酸梅($28) 好少可见酸梅汤会加咗柠檬🍋,有成半个柠檬咁多,原来咁样饮到几好味!热情果梳打($28) 酸酸甜甜,解辣一流😝😝其他照片:
2️⃣椒麻鸡 ($68)
3️⃣红糖糍粑($48)
4️⃣野饮,劲大杯
欲望酸梅($28)
热情果梳打($28)
酸酸甜甜,解辣一流😝😝
其他照片: