2021-07-10
我好多餐厅都系好食既食多几次先开始写食评 而银座神乐屋就系其中一间食完再食再食 不停encore到而家都想食既餐厅~~❤️餐厅近年搞左有夜晚放题 我系食过佢午市定食再加无数次既放题 由于本人系大胃王 所以放题低至248加一起跳相对定食大约100多既价钱 系cp 值非常高 加上佢既食材制作质素高质 简直值回票价!!!!✨✨🤤🤤🤤望望下面既相 唔洗我多讲都知有几出色!😍仲要啲相系唔同次去食既相😂😂睇下我爱银座神乐屋既程度😆😆值得特别推介必有:猪肉🐷😚(新鲜滑嫩)💫日本生鸡蛋🥚❤️(蛋香味十足再配上猪猪😙🤪awesome ~~)寿司🍣👏🏼🤤(带子爽甜连饭都好好味😋)甜品🍦🍰 😋(绿茶迷再配浓浓牛奶雪糕😚😚😍😍绝配!!)仲要系无限时任食 虽然睇得出佢地人手不足 但都向佢地晚服务致敬 辛苦哂🙇🏻♀️🙇🏻♀️身为大胃王 都唔能够食哂甘多个钟 同朋友食完坐下倾下计 再捧住个就爆既大肚腩走 爽啊!!!!🤣🤪🤪🤪
餐厅近年搞左有夜晚放题 我系食过佢午市定食再加无数次既放题
望望下面既相 唔洗我多讲都知有几出色!😍
仲要啲相系唔同次去食既相😂😂
睇下我爱银座神乐屋既程度😆😆
值得特别推介必有:
猪肉🐷😚(新鲜滑嫩)
寿司🍣👏🏼🤤(带子爽甜连饭都好好味😋)
甜品🍦🍰 😋(绿茶迷再配浓浓牛奶雪糕😚😚😍😍绝配!!)