2023-11-11
今日下午同同事去咗公司附近airside商场揾好嘢食,俾我哋揾到呢一间环境优美嘅西餐餐厅✨😍餐厅走华丽轻奢路线❤️酒吧吧枱设计得好有特色,餐厅楼底都高,有大玻璃可以望到出面嘅靓景🤭我哋嗌咗三样嘢食✨🌟冬阴烤鸡翼🌟鸡翼有好浓厚嘅冬阴功味,面头仲有啲辣嘅碎碎好惹味🤣(同事话觉得似薯片碎🤣)佢唔系好食得辣都大赞呢个鸡翼😝(影相嘅时候已经唔小心食咗一旧😂)🌟卡邦尼意粉🌟卡邦尼意粉酱汁浓厚,份量亦多,同出面餐厅比已经算系中上水平,岩哂我呢个忌廉精😂😂😂🌟Grilled Salmon Fillet🌟呢个系我同我同事呢餐饭觉得最好食嘅一道菜,三文鱼煎得香得黎又好Juicy唔干身😉我哋好快就清晒成碟,但配菜有啲多,我哋都食唔晒😂因为我哋嗌了冻柠乐同埋冻mocha,味道唔错🤭 mocha唔太苦又唔太甜美中不足之处系餐厅有啲嘈,可能当时系食饭时间,如果想静啲chill下嘅话可以晏少少先嚟😃
我哋嗌咗三样嘢食✨
🌟冬阴烤鸡翼🌟