2023-03-31
好耐冇出过旺角行街,好多熟悉嘅地方都唔同晒,仲多左唔少特色餐厅,今次同朋友去咗简简单单食个快餐🍔🍟呢间美式快餐店,装修都好有美国街头风,墙上满布七彩涂鸦,好有特色😳🔸滋味粒粒巨虾堡🔸呢度嘅汉堡可以单点或者加18蚊转餐多个小食同餐饮~仲可以加钱添加大啡菇、芝士、鸡蛋等配料✨虾堡好大个,虾饼入面仲咬到原粒虾肉,好弹牙同沙律酱好match,配埋生菜、蕃茄、芝士食成个包口感好丰富!🔸贫民窟大魔王汉堡🔸不愧为大魔王,果然劲邪恶😈两块牛肉汉堡加一块薯饼,仲有芝士烟肉🥓总之就肉肉肉🥩全部都系肉🥩牛肉唔干而且好有牛味,啱晒我个食肉兽朋友,佢表示相当满意同满足😆🔸薯条/洋葱圈/水牛鸡翼🔸跟餐嘅薯条同洋葱圈都脆卜卜,食美国速食又点少得buffalo wing!水牛鸡翼酱汁偏酸而且都几辣下,不过辣得好过瘾,值得一试😋🔸士多啤梨Smoothie🔸跟餐拣特饮可以减10蚊,Smoothie有几款味道选择,士多啤梨味好香,微微酸味中和返整体,唔会太甜太漏🍓🔸杨枝甘露Smoothie Cocktail🔸估唔到呢度仲有酒精饮品😳杨枝甘露Smoothie入口有淡淡芒果味,之后后劲有浓郁椰子味,又香又甜,唔讲唔知有酒精成分
🔸滋味粒粒巨虾堡🔸
🔸贫民窟大魔王汉堡🔸
🔸薯条/洋葱圈/水牛鸡翼🔸
🔸士多啤梨Smoothie🔸
🔸杨枝甘露Smoothie Cocktail🔸
估唔到呢度仲有酒精饮品😳杨枝甘露Smoothie入口有淡淡芒果味,之后后劲有浓郁椰子味,又香又甜,唔讲唔知有酒精成分,好适合怕酒味太浓嘅女仔朋友饮!
简单嘅快餐,但食落一啲都唔简单,好有惊喜👍睇黎之后应该多啲出黎旺角发掘下仲有咩好野食😋