2021-11-30
今日最后冲刺去🏃🏻♀️🏃🏾shopping shopping shopping😍终于达到我想买嘅嘢啦👏👏满载而归😍😍😍😍老公👨🏻话行足一日好攰💤又肚饿😧行过一间好特别嘅舖头😜我系比佢个铺头两个公仔吸引到😍入到去好似返咗学咁样🎒因为餐枱都系书枱📕嚟㗎😆侧边仲挂住个书包添🎒坐低好有亲切咁💕老板+老板娘原来系韩国🇰🇷人咁就睇图叫嘢食啦😍叫在🇰🇷牛肉🐮煎饼🥞~好特别鸡蛋包着牛肉😙咬落去淡淡牛肉汁味👍🏻牛肉好鲜甜、好弹牙😋加上佢有个酱汁甜甜地、咸咸地😁好match好好味,其实吾点个酱就原汁原味😘泡菜🫕汤配白饭🍚~傻佬👨🏻赞不绝口、辣辣地好正、我问佢点正、佢就话你睇我食晒啦🤣🤣🤣我试咗一啖仔咋👍🏻👍🏻我就叫咗~蔬菜🥬拌饭🍚😘 嚟到谂起😏好似搭紧飞机去韩国🇰🇷食飞机餐🤪当然梗系呢间餐厅好食好多啦👍🏻有晒我要想食嘅嘢🥰🥰食咗就当去咗韩国🇰🇷周围嘅环境好似放午饭🥣太特别啦😚老公拎住个书包🎒回味紧那些年🤣🤣🤣去吾到韩国就嚟呢间食啦😜😜
终于达到我想买嘅嘢啦👏👏
满载而归😍😍😍😍