今日返娘家之前同朋友嚟个快闪饭聚🤫见呢间啲壁画画得咁靓即系俾佢吸引咗😂环境好食嘢都开心啲❣️呢餐系早午餐夹埋❣️2个女仔叫咗4样𩠌阿姐都问我地食唔食得哂🤣🔺京葱爆安格斯牛饭❣️师傅炒得好有镬气👍🏻京葱好入味❣️平时我唔中意食但呢个真系炒得几入味👍🏻送饭一流❣️牛肉又嫰口👍🏻多啲肉更开心🥳🔺咖喱农夫包➕牛肉❣️姐姐话个咖喱汁原来系即叫即整👍🏻唔怪得要等比较耐🥱但都值得嘅❣️成个包好脆呀🤤个汁甜甜哋唔会辣闻落去又好香👍🏻农夫包入面有薯仔🥔牛肉❣️薯仔🥔好粉好入味➕牛肉有啲似平时食沙爹牛个种质地🤣岩我口味❣️🔺咸鱼蒸肉饼❣️肉饼唔肥👍🏻同埋啲肉唔会散开👍🏻食完唔腻又唔干争争❣️有两嚿咸鱼😌啲肉唔霉🤣不过都真系几咸一定要连肉饼食❣️🔺秘制干烧虾❣️睇个名以为会系干身点知系湿🤓不过唔紧要好味就得啦🤣啲虾几爽脆加上用咗啲豆瓣酱炒好有家常菜嘅味道👍🏻

2020-04-04
  • 咖哩农夫包