2014-01-08
之前试过早餐同午餐都觉得好好食,因为啲料好足唔会系个啲假西餐咁。几十蚊食到啲咁嘅质素仲想点?两次嘅经验都好满意,所以决定试下晚餐先!!可况宜家仲有85折!其实餐牌唔多选择,整得好食嘅话选择少啲又何仿! 叫野食要去counter落单,先俾钱后坐低等野食。要赞下啲楼面嘅staff!!问佢地任何野都好有礼貌咁答!第一次去食已经发觉佢地嘅餐具系唔同一般cafe!系重手咖!可能系我比较钟意留意餐具。。今日叫左两个法式洋葱汤,两个香煎朱柳意大利饭,热柠蜜+热朱古力。热柠蜜都系差唔多。热朱古力饮得出系cadbury朱古力粉加热鲜奶冲咁好未!晚饭饮以上嘅都唔洗加钱!法式洋葱汤真系有面个块芝士面包呀!! 好多芝士好香!个汤好浓,浓到有啲咸。但系其实又好好味。食完都有同staff feedback左咸呢个问题,厨师听完仲话请我地食蛋糕。不过太饱都无食到喇。有信心下次再试个汤会好味啲嘅!意大利饭好好食呀!!系有芝士煮嘅意大利饭!!其实之前望到个厨房,见到佢啲野系新鲜煮,唔系叮叮餐!!不过朱柳可以改做鱼或者虾会更好食!每人都系91蚊左右,食到呢啲野真系好扺!
每人都系91蚊左右,食到呢啲野真系好扺!