2022-04-24
西营盘怀旧平价手工点心 睇完MM既片 路过去左试吓 环境好怀旧 点心价格唔贵 虾饺烧卖都系$19 就试吓你哋.呢日见到店内都满座 所以叫外卖⭐️鲜虾饺$19 4粒👍🏻虾饺皮几Q弹 虾仁都弹牙 好抵食.⭐️蟹王烧卖$19 4粒🤔烧卖几皮薄 👎🏻但调味怪怪地 唔识形容👎🏻肉质我都唔钟意 少少霉 个人唔太钟意.整体评价👌🏻啦 自家制 手工点心黎讲 真心几平如果下次路过 应该会狂点虾饺虾饺虾饺.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_西营盘.#叁去壹点心粉面饭 (西环)地址:西环西营盘薄扶林道11号.⭐️评分:味道:3/5环境:-/5服务:-/5抵食:3/5.‼️想睇更多资讯‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #香港美食 #西营盘美食 #
呢日见到店内都满座 所以叫外卖
整体评价👌🏻啦 自家制 手工点心黎讲 真心几平
如果下次路过 应该会狂点虾饺虾饺虾饺
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_西营盘
#叁去壹点心粉面饭 (西环)
地址:西环西营盘薄扶林道11号
⭐️评分:
味道:3/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3/5
‼️想睇更多资讯
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #香港美食 #西营盘美食 #点心 #虾饺 #烧卖