2020-04-18
经过见到佢嘅木系日式装修已经觉得好靓,所以要入去试下佢😝去嘅时候啱啱好系佢开门嘅时间,所以店内店外都冇咩人,唔使等位就入得😁哩间系出名食釜饭嘅小店,见有好多人都推介鳗鱼同牛肉釜就决定叫哩两个嚟试下😜其实本身谂住试埋佢嘅黑松露玉子烧,但原来午市得普通玉子烧,唯有留返下次晚市再嚟食𠮶阵试啦😣• • • • •🧚🏻♀️汁烧牛盛釜🧚🏻♂️ [$48]饭上面有好多牛肉,佢嘅汁系有少少甜咁😛釜饭可以保持饭嘅温度,所以就算影完相𢳂起下面啲饭嘅时候都仲系热到喷哂烟🔥个底仲有少少饭焦架😆.🧚🏻♀️金魂🧚🏻♂️ [$98]鳗鱼几大块又厚肉,肉质唔会好松散,虽然有少少骨但完全唔影响佢嘅口感🤓加埋少少甜甜地嘅蛋丝同好香嘅芝麻好夹😆重口味嘅我平时食鳗鱼饭最惊就系食食下发现唔够汁,会食得唔够尽兴😖不过食哩间嘅就唔使惊,因为佢本身已经几多汁,如果唔够嘅话仲有得免费加汁,好贴心😚.🧚🏻♀️苹果蜜🧚🏻♂️苹果蜜都几好味,甜甜地个底仲有好多苹果粒粒🍎.🧚🏻♀️味噌汤🧚🏻♂️个汤几好味,唔会太咸,但又够浓味,仲有好多洋葱🧅• • • • •总括嚟讲觉得好抵食,Lunch Set有饭有汤有饮品,两个Set加埋都唔使$200就
🧚🏻♀️汁烧牛盛釜🧚🏻♂️ [$48]
🧚🏻♀️金魂🧚🏻♂️ [$98]
🧚🏻♀️苹果蜜🧚🏻♂️
苹果蜜都几好味,甜甜地个底仲有好多苹果粒粒🍎
🧚🏻♀️味噌汤🧚🏻♂️
个汤几好味,唔会太咸,但又够浓味,仲有好多洋葱🧅
• • • • •
总括嚟讲觉得好抵食,Lunch Set有饭有汤有饮品,两个Set加埋都唔使$200就可以食到咁高质嘅嘢🤩仲有份量真系好多,如果一个女仔食一个饭嘅话应该都会食唔哂🤣
📝餐牌: