2025-01-03 41 浏览
今日同女朋友路经天后,被店铺门口嘅卤肉葱油捞饭几只字吸引咗❣️竟然有啲咁有趣嘅食法LOL即刻openrice揾下食评,点知得几个好评LOL怀住不妨一试嘅心态就谂住试下喇LOL打开门一睇,点知坐满晒LOL店员即刻好客气咁话要等,咁我地就等佢安排一下啦。等咗十分钟左右就有位。仔细一睇,坐满晒外国人,后尾同隔离台攀谈先知系塞尔维亚嘅旅行团LOL讲返餐牌,睇咗都吓一跳LOL系港岛竟然五六十蚊有一个有饭有菜有炖汤嘅套餐😳唔洗谂,我即刻嗌咗个卤肉葱油捞饭,女朋友嗌咗葱油鸡饭,我地各自又嗌咗西洋菜陈肾炖汤同胡椒猪肚汤,套餐配埋油菜。食完之后只能够话性价比真系超高!我只能话味道好,价钱平,服务周到同客气,下次经过一定再试

2025-01-03