餐厅: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
资讯:

2024-10-31 2754 浏览
铜锣湾分店真系方便,喺地铁站旁边行一分钟就到。餐厅地方大,坐位之间有距离,坐得好舒服。放题有自助区,有炸物同前菜,仲有港式烧味同埋小笼包,够哂香港特色。饮品选择多,有清酒、啤酒、珍珠奶茶等。雪糕方面有多款口味,我自己都食咗几杯Haagen Dazs 🍦。手机点餐方面,我推介以下几样:😋刺身🦐♥︎ 甜虾 👍🏻👍🏻:大大只,味道鲜甜,食落口感嫩滑。♥︎ 三文鱼:切得好厚,鱼油丰富,入口即化。寿司🍣♥︎ 海胆手卷:海胆鲜甜冇腥臭味,配饭比例刚好,可以多食几件。烧物🍢♥︎ 盐烧牛舌:厚度适中,烤得刚好,味道唔错,同串烧店有得比。♥︎ 烧有机菠萝:清甜多汁,烧得香口。♥︎ 西京比目鱼:鱼肉嫩滑,酱料味道丰富。Overall,呢度真系性价比高,食物选择多,值得一试!
手机点餐方面,我推介以下几样:😋

刺身🦐
♥︎ 甜虾 👍🏻👍🏻:大大只,味道鲜甜,食落口感嫩滑。
♥︎ 三文鱼:切得好厚,鱼油丰富,入口即化。
寿司🍣
烧物🍢
♥︎ 烧有机菠萝:清甜多汁,烧得香口。
♥︎ 西京比目鱼:鱼肉嫩滑,酱料味道丰富。
Overall,呢度真系性价比高,食物选择多,值得一试!