2022-08-22 232 浏览
专登拣平日去食,一去到拆天咁嘈,啲猫猫瞓得著得确好野。一坐低就同我地一行人讲最低消费$100,再望一望餐牌啲item 每个都接近100咁滞,好容易达标。自己叫咗芝士咖喱牛肋条饭,份量超细得四五块牛肉粒仔,咖喱得色冇味,成道菜落枱只系微暖,牛肉直情系室温。野饮方面叫咗雪糕棉花糖朱古力,第一啖已经伏到无言,真系得朱古力色同一大阵臭雪味。叫咗个三文鱼水牛芝士手工薄饼一齐share,可以话全程得呢度菜入得口,但始终唔明点解会比切蛋糕嘅铲刀,完全切唔到。有拉丝,千岛酱调味几好。朋友叫咗个黑松露菠菜野菌忌廉意大利饭,直呼一般,一样只系微暖,平平无奇。三个人食埋单五百几,完全性价比唔高,不时见到啲猫猫比洗碗姐姐放餐具啲声吓醒,亦都有猫猫瞓紧觉俾人夹硬拍醒影相,但系职员完全唔理,反而喺舖头入边都系大声呼叫,真系当正啲猫猫系生财工具,唔怪得知有啲猫见到客人入嚟开门果下想跑出去……

挪威烟三文鱼拉丝水牛芝士手工薄饼
2022-08-21