嘟嘟妹最中意去有得打卡嘅地方食野~​但又唔想成日食普通嘅黑松露忌廉意粉🍝​呢间就有$100-$130嘅劲精致野食😆​所有嘅菜式都系日欧fusion~​睇到个menu嘅菜式配料已经完全唔hea💕​连大虾海胆意粉大大碟都系$128🍤​重有埋花花墙比少女心嘅大家影下相📸​咁究竟有咩系值得食~​***​✨推荐之选:$158羊肉牛油饭配忌廉咖哩酱🍖​👉🏻推荐指数:🌟🌟🌟🌟​👉🏻食评:呢个羊肉系劲嫩滑又劲香~本身以为个个酱系芥辣酱😆点知系忌廉咖哩酱~估唔到同羊肉几夹😍为左减油腻感~需重有已经调左味嘅椰菜花同牛油饭‼️​​✨推荐食品:$48黑松露薯条🍟​👉🏻推荐指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟​👉🏻食评:个份量劲大劲多🤣重点系有一大碗嘅黑松露酱点😍真系岩哂食酱狂魔👻​​✨呢间嘅饮品都系好出色~高度推荐大家叫$58野莓沙冰🍓因为真系饮得出劲多水果系入面~重有佢个高度我谂有两大杯系入面😆 ​​✨如果系latte方面~就推荐伯爵茶😍劲滑又有淡淡伯爵茶香👻唔似出面个d个伯爵茶味劲浓个d☺️​​***​🎏店铺:Boon (观塘)​🏚地址:观塘骏业里10号业运工厦14楼G室​​
嘟嘟妹最中意去有得打卡嘅地方食野~​
但又唔想成日食普通嘅黑松露忌廉意粉🍝​