2023-07-20 88 浏览
今日晏昼带咗表妹谂住近近地喺淘大食个晏昼,点知有惊喜!入到餐厅非常光猛,午餐时间好爆人🤣🤣🤣性价比个人觉得非常高,而且选择都好特别!👍🏻首先,我哋两个人叫咗三个餐🤣🤣🤣🤣大食王🤣🤣照烧汁鳗鱼滑蛋饭,60几蚊冇谂过会有半条鳗鱼😱味道都相当唔错,配上鳗鱼汁,食晒成个饭完全冇问题😂好老实60几蚊嘅鳗鱼饭本身冇咩期望,但系真系超乎预期❤️然后70几蚊食到原只软壳蟹白酒天使面!堂食唔系外卖,呢个价钱真系冇投诉👍🏻上枱香喷喷,除咗软壳蟹仲有蚬肉同墨鱼,炒得非常好味👍🏻👍🏻👍🏻跟住我哋仲叫咗个Pizza,系咪好夸张?🤣🤣🤣叫咗一个烟三文鱼火箭菜Pizza,上面口口嘅芝士,然后Pizza侧边非常香脆!以上价钱仲要系配套餐,呢间嘢encore冇问题🤣🤣🤣

以上价钱仲要系配套餐,呢间嘢encore冇问题🤣🤣🤣