今日嚟到中环谂住行吓睇吓有咩好嘢食 点知喺转角位俾我见到呢间装修唔错价钱又唔贵嘅汉堡包店 呢度嘅汉堡包同食开嘅乜乜牛肉唔通呢度主要系食炸鸡汉堡鸡翼等等今次就分别叫咗Truffle Mayo combo B $98🍔🍗呢个价钱包埋薯条同埋嘢饮 薯条方面就叫咗waffle fries 薯格炸得好香脆食落去外脆内软 呢个炸鸡汉堡食落去系咸咸地嘅算系比较迎合多人口味嘅炸鸡汉堡叫呢个一定冇死呢个价钱仲包埋所有嘅嘢饮餐单 呢度主打系健康果汁饮品 今次就试咗一个 Gooseberry oolong 🧃饮落去其实系梳打饮品 用嚟配番啲炸鸡中和返冇咁油腻另一个餐我哋就叫咗Sweet buffalo $98 combo B🍔🍗今次呢个餐就转左食popcorn chicken order 左麻辣口味 咬落去一粒无骨旧旧都系肉 个人几推介呢个! 好快就成兜青晒😤🤤呢个餐就叫咗black berry charcoal oolong 其实都系梳打饮品不过呢个就黑莓味🍇比较重啦 总括嚟讲觉得喺中环可以食到呢个价钱有一个餐嘅汉堡包仲要质素几好真系好难揾到所以推荐大家支持小店 希望迟啲会有更多呢类型嘅舖头

今次就分别叫咗
Truffle Mayo combo B $98🍔🍗