2018-01-09 3458 浏览
今日女朋友生日,噉就谂住揾一间自助餐同佢庆祝一下,揾一间近屋企附近又未食过嘅自助餐,谂住去试下,我哋都提早咗到噉大约六点到咗,侍应话六点半先开始,可以食到九点半。一入去感觉都唔错,啲台凳就比较矮,第一时间去攞嘢食先刺身类,野就真系唔系好新鲜。啲甜虾我未食过咁细只嘅,细到我都唔识形容,其他刺身都系唔系太新鲜,佢亦都有蒸点心但估唔到系出边𠮶啲鱼肉烧卖,海鲜类都比较差,啲虾亦都唔咪好新鲜,长脚蟹又比较细只,开咗出嚟都冇乜肉食,比较好系翡翠螺唯一似样少少就系个佛跳墙。同埋有碗蛇羹食,中菜嚟直情唔使食,佢哋话我啲烧和黄牛,同埋羊架真系好难食,我食咗一啖就唔要,总括来讲呢间嘢嘅质素出边比较贵嘅放题都好过佢如果75折后都要400几蚊一位,我觉得出边会有更好嘅选择。
一入去感觉都唔错,啲台凳就比较矮,第一时间去攞嘢食先
刺身类,野就真系唔系好新鲜。
唯一似样少少就系个佛跳墙。
如果75折后都要400几蚊一位,我觉得出边会有更好嘅选择。
2018-01-06
庆祝纪念