2023-07-12
成日都会经过呢间餐厅 今次终于可以入去试吓😍 环境非常舒服 而且服务都好好呀😌 食物性价比都好高😋千风($368)套餐包左8件寿司 前菜 茶碗蒸 甜品 非常丰富🥰🥰 刺身都非常精致同埋新鲜 仲要好厚身 够晒足料🤩 另外前菜一啲都唔Hea 有寿司卷 蛋 同好滑嘅茶碗蒸 仲有汤㗎😋😋呢个价钱真系好抵👍🏼👍🏼炸软壳蟹手卷($38)软壳蟹真系好大旧 咬落去脆卜卜😚 𩠌多饭小真系好满足😍烧鹅肝锅巴($68)第一次咁样食鹅肝 有两块脆卜卜嘅锅巴夹住😍 层次几丰富 咬落去啲油流晒出嚟 真系超邪恶😈😈安格斯牛肉稻庭乌冬($98)乌冬又幼又滑 而且安格斯牛肉都俾咗好多我哋😍😍 肥瘦均匀 而且唔会熟晒先俾我哋 确保牛肉唔会鞋哂🤩😋蟹肉海鲜蒸蛋($38)蛋非常之滑 而且面头嘅蟹肉同三文鱼籽都好多🤩 入面仲有只虾🦐 有咁多𩠌真系好抵 好丰富㖞😋清酒煮蚬($78)汤嘅清酒味都几浓 蚬肉都洗得好干净 而且几入味🤤🤤蟹肉海鲜沙律($78)沙律都有好多海带 蟹肉 鱿鱼 北寄贝🥳🤩 非常丰富 食落感觉好清新 做头盘真系好啱呀🥰青森県产苹果汽酒($38)食日本嘢梗系要配返杯日本汽酒 晏昼就饮果味重架啦😜😚 饮落唔会太甜
千风($368)
炸软壳蟹手卷($38)
软壳蟹真系好大旧 咬落去脆卜卜😚 𩠌多饭小真系好满足😍
烧鹅肝锅巴($68)
安格斯牛肉稻庭乌冬($98)
蟹肉海鲜蒸蛋($38)
清酒煮蚬($78)
汤嘅清酒味都几浓 蚬肉都洗得好干净 而且几入味🤤🤤
蟹肉海鲜沙律($78)
青森県产苹果汽酒($38)
食日本嘢梗系要配返杯日本汽酒 晏昼就饮果味重架啦😜😚 饮落唔会太甜 又香苹果味 几舒服🥰
甜品
套餐嘅甜品系牛乳布甸🍮另外仲有朱古力雪糕牛乳布甸真系非常之滑 而且好香牛奶味😋😋 好钟意食🥰