十八夢

Meta Stages
2023-09-21 156 浏览
仲记得当初第一次嚟食嘅时候系抱着怀疑嘅态度黎试,点知道食过第一次之后就返唔到转头。呢度主色调的装潢看起来还是颇有气氛,显得不会有一种局促感,不论是朋友聚餐或是和情侣来用餐好像都不错。😍日本海胆。大叶 •忌廉米形意粉直接吃海胆味道就很好,在口中咀嚼起来有种原野奔放的感觉。意粉几有口感,每一啖都很有咬口,基本上每条意粉充满酱汁不算creamy但多吃不腻。😍全年谷饲美国极佳级牛肩柳劲大份,一个女仔食差D食唔晒。牛肩柳肉质鲜嫩,牛脂分布平均,煮得刚刚好,牛扒表面烧香,依然keep牛扒内里嘅肉汁呀!西式午餐 set 前菜系烧牛肉沙律。黑醋榄油汁。吃起来丰富口感层次,新鲜沙律生菜十足好丰富😍不妨一试啊😉😉😉非常𝐫𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠!味道十足,让人回味无穷😌餐包让人忍不住一口接一口😚整体上卖相总系好吸引,适合攞黎打卡📸呢个餐厅除咗氛围好有feel,野食摆盘又好靓之外,仲好抵食!啱晒一班朋友👫🏻
😍日本海胆。大叶 •忌廉米形意粉
😍全年谷饲美国极佳级牛肩柳