2023-05-19 72 浏览
Cafe位于湾仔 环境舒服嘅 不过位置就唔系好多 食物质素都好高👍🏻😊🍽️All Day Breakfast呢个All Day Breakfast🍳 劲丰富 有炒蛋、牛油果、三文鱼、沙律菜、酸种厚多士配牛油、 麦片乳酪杯、紫芋栗子薯饼 好推介比大家食🥰其实因为我最钟意食牛油果🥑嘅关系 所以就简咗呢个All Day Breakfast 好新鲜嘅牛油果 熟度岩岩好 呢个紫薯饼真系无得输 仲好脆 馅料又足够 三文鱼配上酸种厚多士系劲夹 好饱肚嘅全日早餐🍝蒜片榄油虎虾炒意粉呢个意粉嘅蒜味好够浓 有点辣味特别惹味😋虎虾好弹牙 意粉煮得岩岩好 唔会好硬又好林🍓鲜草莓雪糕奶昔 草莓雪糕🍦奶昔望落已经好吸引 有埋草莓🍓雪糕 草莓味好浓又唔系假味 好好饮📍岛.聚 (湾仔)湾仔庄士敦道199号德安楼地舖
🍽️All Day Breakfast

🍝蒜片榄油虎虾炒意粉
呢个意粉嘅蒜味好够浓 有点辣味特别惹味😋
虎虾好弹牙 意粉煮得岩岩好 唔会好硬又好林

🍓鲜草莓雪糕奶昔

📍岛.聚 (湾仔)
湾仔庄士敦道199号德安楼地舖