2024-02-21 114 浏览
今次嚟到旺角创兴广场食牛站既和牛放题,建议大家一定要book位,因为晚市真系好多人排队!今次我book定位先,等咗10分钟就可以入座啦!今次我哋食晚餐2号,汤底点咗药膳牛骨锅、椰子鸡锅。药膳牛骨锅真材实料,好多药材,食落好香!鸡汤偏甜,但系椰子都香!餐点有SRF美国极黑和牛片,安格斯牛板键,手切封门柳,一碟大约三至四片,上菜嘅时间好快点咗唔够5分钟啲嘢就到齐!啲牛上到嚟油脂都好靓,极黑和牛食落好重牛脂味,肉质嫩!牛板键就比较瘦,肉味比较出,质素都好好!除咗牛仲有唔少嘅海鲜,今次我哋就点咗沙白,墨鱼,脆肉鲩,竹笙虾滑卷,海鲜够新鲜,食落都好甜!出面仲有好多配菜可以拎,饮品有好多唔同种类嘅茶、啤酒、清酒、梅酒都有!任君选择!甜品仲有Häagen-Dazs雪糕!保证回本呀!