2023-05-26
好食先推介系列环境🌟🌟🌟🌟餐厅内贴满日本动漫海报,有灌篮高手和蜡烛小新等,都是我爱的动漫😍,动漫迷不要错过!还边吃烧肉边到听到日文歌,充满身置日本的气氛❤️食物🌟🌟🌟🌟有两个set可以选择,分别是普通的$298和日本和牛放题$598咁我就拣咗$298放题,再加咗$38有澳洲和牛任食 我差唔多每款肉都点黎试,我发现澳洲和牛最好食 😋所以大家唔想浪费quota记得集中食和牛👍🏻,五花肉也不错,除了牛外其他配菜海鲜类都好新鲜,八爪鱼,大虾,清酒煮蚬,凤梨等,熟食方面:吉列虾,芝士年糕和炸香蕉都值得一试,甜品🌟🌟🌟🌟虽然款式种类不多,但十分惊喜同出色😍,有得烧棉花,好正😊,仲有佢个朱古力布朗尼真系好好食,都话甜品系女人另一个胃,我明明已经好饱啦,仲食得落四件🤤仲有泡芙都好好食🤤,所以温馨提示,大家记得留个胃食甜品😋谂返起都舔舔脷😋
环境🌟🌟🌟🌟
食物🌟🌟🌟🌟