今日去到尖沙咀厚福街,想食串烧,所以同一班朋友去到下福佳H8度揾嘢食,结果比我揾到一间人细小店,呢一间传销店真系好好食,食咗一次真系要推介俾大家,而家做嘅餐厅好方便,厚福街出名多嘢食,一定要识嚟呢一间啊,因为呢一间餐厅装修整洁,卫生程度很高,且坐得好书房,好阔落,所以好适合一家大细,唔同嘅朋友仔嚟食呀,啊,价钱合理,唔会好贵,市区真系好难揾到,呢度嘅食物推介一定要叫金菇肥牛卷,蒜蓉娃娃菜,仲有羊肉啊,我钟意食呀,羊肉鲜嫩多汁,最近呢度有鸡翼,表面仲加埋孜然粉,真系好惹味,钟意食辣嘅朋友一定好开胃,阿里食咗舔舔脷,而且佢哋呢度嘅食物种类都好多,饮品都好多选择,仲有一定要推介呢一度嘅小馒头,因为真系好好食❤️❤️❤️