2023-07-01 105 浏览
最近我同老婆去咗一间日式放题食饭,趁小朋友考完试,我哋就借机会出去放松下。呢间餐厅嘅肉类都好多选择,有猪肉、鸡肉、牛板腱、牛肩胛、牛舌,仲有羊肉,新鲜又嫩滑,超级juicy。我最钟意嘅系牛板腱同羊卷肉,口感好好,推介一定要试。佢哋嘅海鲜亦都好新鲜,有鲜鱿鱼、帆立贝同青口,味道好鲜美。除咗肉类同海鲜,佢哋仲有好多选择,有好多款肉丸,有龙虾丸、芝士丸、牛丸同贡丸。甜品方面有啫喱杯、朱古力蛋糕同泡芙,全部都好精致好味。另外,佢哋嘅三文鱼寿司同蟹柳寿司都好新鲜,味道好好,一定要试下。呢间日式自助餐厅食物选择丰富,味道又好,服务亦非常好,店员好有礼貌,值得一赞!#台湾祭 #牛摩 #放题 #任食 #打边炉 #优惠 #火锅 #wagyumore #wagyumoreplus

佢哋嘅海鲜亦都好新鲜,有鲜鱿鱼、帆立贝同青口,味道好鲜美。