2024-08-13
性价比相当唔错既放题@荃湾今晚过左荃湾揾食,上次就系大埔分店食过,今次就系荃湾分店食。价钱方面就主要有四款选择,因为自己同朋友都唔算大食,所以就只系拣左最平个个餐,一共77款食物可以拣。加上我地八点半后入座,就再平少少🤏埋单就$295一个人,可算系相当抵食!鱼生刺身方面味道都算几好,无咩雪味;退冰又处理得几好,就算去食大X屋,都不免会食到个鱼生入面好冰,今次依间又处理得几好,相当抵赞寿司方面中规中矩,特别推介大家食蟹子军舰,紫菜仲系脆卜卜,相当难得!最后仲order多一轮,但水准依然相当好!熟食方面都系唔错,老实放题既熟食差极有个谱今次个粥都还可以,可以试下今次仲要有promote,可以任食榴莲啊真系吓亲啊,任食榴梿😂😂虽然唔算好甜,但都相当唔错啦,依个价钱连榴梿都有任食,仲想点?环境都算干净企理,服务亦正常!
今次仲要有promote,可以任食榴莲啊
环境都算干净企理,服务亦正常!